Kotakeittiö®

Aidon ja alkuperäisen Kotakeittiön tarina alkaa Lapista, missä ruokaa ja lämpöä arvostetaan sekä terästä kunnioitetaan. Kotakeittiö idean tarkoituksena oli luoda kotaan tulisija, jossa voisi valmistaa ruokaa ja joka olisi turvallinen lämmönlähde ja tunnelman luoja.
    Kotakeittiön perusmalli on aikojen saatossa kehittynyt puilla tai hiilillä toimivaksi monitoimi-avotulisijaksi, jonka paikka on kotipihalla, mökillä tai missä tahansa paikassa, jossa kokoonnutaan laittamaan ja nauttimaan ruokaa yhdessä. Sen luona kohtaavat lämpö, hyvä ruoka ja ystävät. Kotakeittiöllä kiehautat kahvit, loimutat lohet, grillaat ja savustat lihat sekä keität padat ja puurot. Kestävä ja helppohoitoinen avotulisija on arkipäivän luksusta.
    Kotakeittiö® voidaan asentaa nopeasti sellaisenaan joko pihalle tai terassille. Kotakeittiö voidaan myös vaihtoehtoisesti asentaa sisätiloihin, esimerkiksi kotaan, grillikatokseen tai huvimajaan, missä se luo lämpöä ja tunnelmaa.
    Kotakeittiön asentaminen sisätiloihin on helppoa ja nopeaa valmiin piippusetin ansiosta. Lisävarusteina saatavilla olevat piippujärjestelmät takaavat savunpoiston toimivuuden, kunhan rakennelman korvausilma on huomioitu oikein. Lisäksi piipun ylitystä katonrajasta on aina oltava n. 80cm, jotta palomääräykset ovat voimassa ja saadaan kunnon veto aikaiseksi. Piippuelementtejä on myös saatavilla sulkupellillä.
     Kotakeittiö® - tulisijat tarjoavat käyttäjilleen tyylikkyyttä ja monipuolisuutta. Tuoteperheen eri mallit ja kokoratkaisut sopivat aina pikkupihoista julkispaikkoihin kuin grillikatoksista isoihin huvimajoihin. Helppokäyttöiset tukevat tasot kannattelevat raskaatkin rautapadat ja – pannut ja kattava perusvarustus antaa valmiudet usean ruuan valmistamiseen samanaikaisesti. Kotakeittiö® tulisijoja on saatavilla käyttötarkoituksesta riippuen korkeana ja matalana mallina; korkea malli on ergonominen työskentelykorkeudeltaan, kun taas matala malli luo lämpöä ja mukavuutta sisätiloihin aina lattiatasosta kattoon asti.  Lisävarusteet lisäävät Kotakeittiö®:n käyttömahdollisuuksia entisestään. Lisävarusteina on saatavilla laidasta laitaan taatakseen tulisijan monipuolisen käytön; sivupöytiä, Puukansisavustimia, Paistinvartaita, Tuulisuojia, Rst ritilöitä erikokoisina, Valurautapannuja ja –pariloita, lisäloimulautoja, Suojapeitteitä sekä Saslik varrassettejä ja varrastikkuja on saatavilla kaikkiin malleihin.
     Kaikki Kotakeittiö® - tulisijat ovat valmistettu Suomessa ja suomalaisesta teräksestä, joka takaa Kotakeittiö®- tulisijojen laadun ja kestävyyden. Kotakeittiö® - tulisijat ovat pinnoitettu polttojauhemaaleilla mitkä kestävät erittäin hyvin lämpötilojen ja sään vaihteluita. Kotakeittiöiden ja piippujärjestelmien värivaihtoehtoina on perinteinen musta, antiikkikupari ja tyylikäs ruostumaton teräs, lukuun ottamatta BBQ mallistoa, jota on saatavilla mustana ja antiikkikuparinsävyisenä.


Kotakeittiö® on tulta ja terästä.

Lataa esite: Kotakeittiö® 2016 (PDF - 8 Mb)